Liikenne

Nelostie saa lopullisen päällysteen Rovaniemellä – työtä tehdään yöaikaan, mutta se voi haitata liikennettä

Jussi Leinonen
Nelostie saa lopullisen päällysteen Rovaniemellä – työtä tehdään yöaikaan, mutta se voi haitata liikennettä

Päällystystyötä Nelostiellä tehdään yöaikaan. (arkistokuva)

Niina Niemelä

Nelostie saa Rovaniemen kohdalla lopullisen päällysteen heinäkuun lopulla. Päällystäminen on osa tien perusparannushanketta. Päällystystyö aiheuttaa liikenteelle haittaa kahden viikon aikana.

Työt alkavat maanantaina 16. heinäkuuta ja päättyvät 27. heinäkuuta. Päällystystyö tehdään Nelostielle ja Oijustien rampeille.

Työtä tehdään pääasiassa yöllä, jotta liikentelle aiheutettaisiin mahdollisimman vähän haittaa. Liikennejärjestelyitä joudutaan tekemään erityisesti Oijustien ramppien päällystämisen yhteydessä. Silloin kiertoteinä käytetään Alakorkalontietä ja Vierustietä. Kiertotiehaitta kestää kaksi yötä.

Nelostien perusparannus valmistui syksyllä 2016.

Lue lisää: Nelostien urakassa säästyi kaksi miljoonaa: "Täysin poikkeuksellista"


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös