Naisen epäillään syyllistyneen miehen tapon yritykseen Rovaniemellä, käräjäoikeus vangitsi perjantaina

PEKKA AHO
Naisen epäillään syyllistyneen miehen tapon yritykseen Rovaniemellä, käräjäoikeus vangitsi perjantaina

Lapin käräjäoikeus vangitsi naisen perjantaina.

Niina Niemelä

Poliisi epäilee noin 40-vuotiaan rovaniemeläisen naisen syyllistyneen tapon yritykseen. Yritys tapahtui keskiviikkona yksityisasunnossa.

Poliisin mennessä tapahtumapaikalle siellä oli paikkakuntalainen, noin 40-vuotias mies. Miehellä oli teräaseesta saatuja vammoja. Hän oli mennyt pyytämään apua naapurilta, joka soitti hätäkeskukseen. Epäilty ja uhri ovat toisilleen tuttuja.

–Teosta epäilty nainen löytyi lähistöllä olevasta yksityisasunnosta. Hän ei tehnyt vastarintaa kiinni ottaessa, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Maija Aarto.

Epäiltyä esitettiin vangittavaksi Lapin käräjäoikeudessa perjantaina. Hänet vangittiin todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös