Moottorikelkkailija ajoi sulaan ja hukkui Sodankylässä – poliisi varoittaa arvaamattomasta jääpeitteestä

MAPS4NEWS
Moottorikelkkailija ajoi sulaan ja hukkui Sodankylässä – poliisi varoittaa arvaamattomasta jääpeitteestä
Vesa-Pekka Hiltunen

Moottorikelkkailija hukkui Sodankylässä Unarijärvellä tiistaina illalla ajettuaan sulaan.

Ulkopaikkakuntalaista miestä ryhdyttiin etsimään tiistai-iltana, kun hän ei palannut majapaikkaansa eikä häneen saatu yhteyttä.

Kun järveltä löytyi sula, johon johti moottorikelkan jäljet, etsijät soittivat hätäkeskukseen.

Lapin pelastuslaitoksen sukeltaja löysi miehen kuolleena avannosta illalla kello kymmenen jälkeen.

Poliisi haluaa muistuttaa, että jääpeite vesistöjen päällä on arvaamaton erityisesti näin alkutalvesta sekä keväällä. Poliisi pyytää jäällä liikkujia noudattamaan erityistä huolellisuutta. Turvalliseen mottorikelkkailuun jäällä löytyy ohjeita mm. internetistä, poliisi muistuttaa.


Kommentit (1)

  • Metsäsuksi

    Ihana on metsässä vallitseva hiljaisuus, kun kelkan ääni ei siellä kuulu. Koskemattomilla hangilla saa hiihdellä ja männyntaimetkin saavat kasvaa rauhassa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös