Mies nukahti rattiin ja törmäsi moottoritien keskikaiteeseen Keminmaassa – huumetesti antoi positiivisen tuloksen

Anssi Jokiranta
Mies nukahti rattiin ja törmäsi moottoritien keskikaiteeseen Keminmaassa – huumetesti antoi positiivisen tuloksen

Mies kertoi poliisille nukahtaneensa rattiin.

Niina Niemelä

Oululainen 50-vuotias mies törmäsi autollaan moottoritien keskikaiteeseen Keminmaassa lauantai-iltana kello 22.20. Törmäys tapahtui Isohaaran sillan jälkeen Tornioon päin mentäessä.

Poliisille ilmeni, että kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta. Huumepikatesti näytti positiivista bentsodiatsepiimeille. Mies kertoi nukahtaneensa rattiin.

Kyydissä ollut haukiputaalainen 35-vuotias mies loukkaantui ja hänet toimitettiin hoidettavaksi Länsi-Pohjan keskussairaalaan.

Oululaismiestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös