Mies jäi kädestään kiinni traktorin lumilinkoon Sallassa, soitti kaverinsa apuun

Mies jäi kädestään kiinni traktorin lumilinkoon Sallassa, soitti kaverinsa apuun

Yrittäessään irrottaa lumilinkoa traktorista miehen käsi jäi puristuksiin. Arkistokuva.

Milla Sallinen

Mies loukkaantui jäätyään kädestään kiinni lumilinkoon Sallassa myöhään lauantai-iltana.

Sallalainen mies oli ollut linkoamassa Tiikkajantiellä lunta traktorilla, kun oli jäänyt traktorillaan jumiin. Mies oli mennyt irrottamaan lumilinkoa, jotta olisi pääsyt traktorilla irti. Tässä vaiheessa hänen kätensä kuitenkin jäi puristuksiin aisan ja lingon väliin.

Mies ei ollut kehdannut hälyttää heti apua, vaan oli ensin soittanut pinteestään kaverilleen. Vasta sitten, noin kello 23 aikaan tieto saatiin mutkien kautta pelastuslaitokselle, josta palomiehet menivät paikalle irrottamaan miestä.

Mies kuljetettiin ambulanssilla Lapin keskussairaalaan. Käsi murtui tapaturmassa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös