Meri-Lapissa salamoi tiistai-iltana – sadekuuroja luvassa koko Lappiin

Veli-Jukka Mustajärvi
Ilmatieteen laitoksen mukaan kuluva kesä on ollut ukkosten kannalta suotuisa.

Ilmatieteen laitoksen mukaan kuluva kesä on ollut ukkosten kannalta suotuisa.

Meri Lantela

Sade- ja ukkoskuurot ovat tiistaina Lapin lounaisosissa paikoin voimakkaita, kertoo Ilmatieteen laitos. Meri-Lappiin on annettu ukkosvaroitus tiistai-iltapäivälle ja -illalle. Varoitus koskee myös Rovaniemeä, Kolaria ja Pelloa. Kuurojen yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia.

Keski- ja Pohjois-Lapissa sää on puolipilvinen ja tuuli on enimmäkseen heikkoa. Päivän ylin lämpötila on tiistaina ja keskiviikkona enimmäkseen 14–19 astetta, keskiviikkona Pohjois-Lapissa paikoin hieman alempi. Yön alin lämpötila 5–10 astetta. Sadekuuroja on luvassa koko Lapissa.

Päivitetty 18.6. 15.37: Otsikko muutettu iltapäivästä iltaan.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös