Matti Torviselle isänmaallisuus kuuluu aukottomasti itsenäisyyspäivään

Pekka Aho
Matti Torviselle isänmaallisuus kuuluu aukottomasti itsenäisyyspäivään

Kansanedustaja Matti Torvinen juhlii Linnassa vaimonsa Tarja Heikkisen kanssa.

Johanna Sarriola

Kansanedustaja Matti Torvinen on ensimmäistä kertaa Linnan juhlissa.

–Ostin frakin kaikkine tarvittavine lisukkeineen itselleni, sillä en halunnut vuokrapukua.

Entiselle Rajavartiolaitoksen sotilaalle itsenäisyyspäivällä on aina ollut hyvin isänmaallinen päivä. Siihen on kuulunut muun muassa lipunnosto ja sankarihaudoilla käynti. Pikkupoikana hän muistaa käyneensä tervehtimässä naapuruston sotaveteraaneja.

Kesken kauden kansanedustajaksi kesällä noussut Torvinen on ehtinyt totutella uuteen arkeen muutaman kuukauden ajan.

–Tämä on ollut varsinainen tehokuuri, sillä ensimmäisen kauden edustajaksi minulla on monta raskaan sarjan tehtävää. Vastuu vetää vakavaksi, mutta samalla olen nopeasti hahmottanut, millaista kansanedustajan työ on.

Tuleviin presidentinvaaleihin Torvisella on ehdokas valmiina.

–Kannatan Sauli Niinistöä. Hän on tässä maailmanpoliittisessa tilanteessa paras ehdokas. Hän edustaa vakautta ja hänellä on laajat kansainväliset suhteet. Uskon, että hänen valinnalla olisi myös rauhoittava vaikutus Suomen politiikkaan.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös