LKS :n pysäköintitalon urakoi YIT

Jussi Leinonen
Lapin keskussairaalan laajennushanke etenee.

Lapin keskussairaalan laajennushanke etenee.

Tiia Haapakangas

Lapin keskussairaalan laajennuksen pysäköintitalon urakoi YIT Suomi, päätti Lapin sairaanhoitopiirin yhtymähallitus.

Tarjouksen valintaperusteena oli kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous, joka on hankintayksikön kannalta hinnaltaan halvin. Alustava kustannusarvio parkkitalolle oli 14 miljoonaa euroa.

Tarjouksen jättivät YIT, jonka tarjous oli vajaat 11 miljoonaa euroa ja Keski-Suomen Betonirakenne Oy, jonka tarjous oli noin 11,4 miljoonaa euroa.

Keskussairaalan laajennus koskee kuuman sairaalan (leikkaus- ja teho-osasto, välinehuolto, ensihoito), sairaala-apteekin, päivystyspoliklinikan ja päivystysosaston ja psykiatrisen sairaalan sekä pysäköintitalon rakentamista. Lapin keskussairaalan laajennushanke toteutetaan muutoin allianssiurakkana, mutta pysäköintitalo toteutetaan erillisenä kokonaisvastuu-urakkana.

Tilaa Lapin Kansan uutiskirje tästä .


Kommentit (1)

  • M.O.T. asialle!

    Ehkäpä tässä tapahtui Kittilän hiihtohissi-ihme! Ei ole lainkaan varmaa, että tämä valittu YIT tulee halvimmaksi. Mikään ei hämää enempää, kuin piilotettu urakkasopimus ja siitä julkaistu lyhyt insertti.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös