Rekka ja henkilöauto törmäsivät tiellä Keminmaassa, yksi kuolonuhri – Jäämerentie avattiin, vain yksi kaista käytössä

Henripekka Kallio
Rekka ja henkilöauto törmäsivät tiellä Keminmaassa, yksi kuolonuhri – Jäämerentie avattiin, vain yksi kaista käytössä

Kuvassa oleva rekka ei liity onnettomuuteen.

Eelis Rytkönen

Jäämerentiellä kilometri Keminmaasta Rovaniemen suuntaan on tapahtunut liikenneonnettomuus, jossa on kuollut yksi ihminen.

Kyseessä oli henkilöauton ja rekan yhteentörmäys.

Henkilöauton kuljettaja kuoli torstaina aamupäivällä puoli kymmenen aikaan henkilöauton ja rekan nokkakolarissa Keminmaassa. Tapahtumapaikka on noin 500 metriä Kallinkankaan liittymästä Ruottalan suuntaan suoralla tieosuudella.

Onnettomuuden molemmat osapuolet olivat ajoneuvoissaan yksin. Rekka-auton kuljettaja ei alustavien tietojen mukaan loukkaantunut fyysisesti.

Onnettomuuspaikan pelastus- ja raivaustyöt ja tutkintatoimet sulkivat tien liikenteeltä ja poliisi ohjasi liikenteen kiertotien kautta.

Liikenne ohjataan tällä hetkellä vuorotellen tapahtumapaikan ohi.

Korjattu 10:35: kyseessä ei ole moottoritie


Kommentit (1)

  • Paremmin tunnettu

    Siis nelostiellä!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös