Tarkkana liikenteessä: Etelä- ja Keski-Lapissa liukasta, Simon ulosajoissa säästyttiin ilman henkilövahinkoja

Silja Viitala
Tarkkana liikenteessä: Etelä- ja Keski-Lapissa liukasta, Simon ulosajoissa säästyttiin ilman henkilövahinkoja

Nastalenkkarit tai liukuesteet ovat tänään järkevä valinta ulkoiluun.

Milla Sallinen

Sunnuntaiaamun lauha sää Etelä- ja Keski-Lapissa on saanut tien ja katujen pinnat paikoin todella liukkaiksi. Simossa tapahtui sunnuntaina aamupäivällä kahden auton ulosajo, jossa onneksi säästyttiin henkilövahingoilta.

Tarkempi tapahtumapaikka oli Kemintiellä, välillä Maksniemi-Marostenmäki. Toinen autoilija oli suistunut tieltä, jolloin myös toinen auto oli tehnyt väistöliikkeen ja suistunut myös tieltä. Tie onnettomuuspaikalla on todella jäinen. Toinen ajokaista oli tunnin ajan suljettuna ajoneuvojen siirtämisen vuoksi.

Sää on ollut plussan puolella aamulla Rovaniemen korkeudella asti, mutta lämpötila on painumassa takaisin pakkasen puolelle. Myös jalankulkijoita kehotetaan varovaisuuteen etenkin Lapin lounaisosassa, sillä jään päällä oleva vesi tekee kadut todella liukkaiksi.


Kommentit (2)

  • Bussit vaikeuksissa

    Nuorten Mestiksessä pelaavalla RoKi/Lämärit joukkueella oli pelin peruuntuminen lähellä. Bussi starttaisi Perämeren Jäähallilta Kemissä n. 7.45 Oulun suuntaan pelimatkalle, mutta oli jo vajaan kilometrin päästä penkassa. Apuun tullut hinausautoi ajoi myös ojaan.

  • Köyhä

    Kannattais hoitaa joskus edes sitä tietä. Viikon ajan ollut tosi liukas ja vaaratilanteita runsaasti.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös