Lappilaisyritykset jakavat oppia rajayhteistyöhankkeessa – Venäläisten poronlihan jalostajien kouluttaminen kohottaa lihan mainetta

Ranualainen Lihankäsittely Hanhela aikoo laajentaa rahtityöstä myyntituotteisiin.

Ari Huhtala
Yhteistyöhankkeen marjanjalostuskoulutuksessa Kemijärven Redulla Jekaterina Sidjachkina (vas.) ja Konstantin Rubanovski Murmanskista sekä Osmo Kolu Rovaniemeltä ja Valentina Ruban Murmanskista.

Yhteistyöhankkeen marjanjalostuskoulutuksessa Kemijärven Redulla Jekaterina Sidjachkina (vas.) ja Konstantin Rubanovski Murmanskista sekä Osmo Kolu Rovaniemeltä ja Valentina Ruban Murmanskista.

Reino Hämeenniemi

Ranuan Pohjasperällä toisessa polvessa toimivalla Lihankäsittely Hanhelalla on viime aikoina ollut kiireitä. Isä ja tytär Pentti Juotasniemi ja Kirsi Hanhela ovat muun työn ohella kouluttaneet poronlihan jalostajia Venäjän Murmanskin ja Nenetsian autonomien piirin…


Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa Lapin Kansan Digi nyt alkaen 9,90 €/kk. Valitse itsellesi sopivin tilaus. Etusi jopa -50 %! Saat rajattoman lukuoikeuden kaikkiin lapinkansa.fi:n sisältöihin, näköislehteen ja uutissovellukseen.


Lue myös