Lapin Kansan tilaaja: Luo tunnukset jo nyt, kirjautuminen tulee takaisin ­– katso ohjeet tästä

Lapin Kansan tunnukset voi jo luoda valmiiksi ensi viikkoa varten. Kuvassa ruutukaappaus ensimmäisestä vaiheesta.

Lapin Kansan tunnukset voi jo luoda valmiiksi ensi viikkoa varten. Kuvassa ruutukaappaus ensimmäisestä vaiheesta.

Lapin Kansan kirjautuminen on ollut muutostöiden takia pois päältä. Kohta se loppuu. Jotta palveluidemme käyttäminen sujuisi mutkattomasti jatkossakin, voit luoda kirjautumistunnukset jo nyt.

Tunnusten luominen tapahtuu hieman eri tavalla kuin aiemmin, mutta prosessi on helppo ja nopea. Prosessissa on kaksi vaihetta:

Ensin luot sähköpostiosoitteesi avulla itsellesi tunnuksen ja salasanan. Nämä ovat ne tunnukset, joilla myöhemmin kirjaudut palveluumme ja sovellukseen.

Pelkkä tunnuksen luominen ei riitä. Seuraavassa vaiheessa tarvitset uuden asiakasnumerosi ja postinumerosi. Asiakasnumeron olet saanut kirjeessä. Kun olet syöttänyt nämä tiedot tunnuksesi on yhdistynyt tilaukseesi.

Tästä lähtien pääset antamasi sähköpostiosoitteen ja salasanasi avulla palveluihimme, esimerkiksi lukemaan vain tilaajille tarkoitettua sisältöä ja käyttämään sovellustamme.

Tunnuksen luominen kannattaa, vaikka et olisikaan tilaaja. Sen avulla pääset esimerkiksi lukemaan kaupunkilehtien Uusi Rovaniemi ja Lounais-Lappi näköislehtiä sekä sovelluksessa, että verkkosivuillamme. Muitakin palveluita voidaan tunnukseen liittää myöhemmin.

Voit luoda tunnuksen ja liittää sen tilaukseen täällä:

Jos sinulla on ongelmia tunnuksen luomisessa ja tilauksesi liittämisessä siihen, voit ottaa yhteyttä Lapin Kansan asiakaspalveluun: 08 5377 620 (ma-pe klo 9-16).

Sovelluksemme voit ladata täällä:

Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.lapinkansa.android

iOS:

https://itunes.apple.com/fi/app/lapin-kansa-uutiset/id1401961051?ls=1&mt=8


Kommentit (2)

  • Raahelainen

    Miten Lapin Kansa muuttuu? Samaan tyyliin kuten Raahen Seutu, lähes kaikki uutiset ovat avoinna, mutta mihinkään uutiseen ei voi kommmentoida, kun Kaleva näin käski.

  • Nimetön

    Tuki vain “virka-aikana”? Olen luullut, että sanomalehteä luetaan aamuisin ja viikonloppuisin.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös