Lammastilan asuinrakennus tuhoutui palossa Torniossa

Anssi Jokiranta

Milla Sallinen

Kaksikerroksinen lammastilan asuinrakennus tuhoutui tulipalossa Tornion Lautamaantiellä lauantain vastaisena yönä. Palo ei aiheuttanut henkilövahinkoja.

Lapin pelastuslaitoksen valmiuspäällikkö Ari Soppelan mukaan palo sai alkunsa rakennuksen ulkoseinästä taloon tulevan sähköjohdon lähistöltä ja levisi nopeasti kattorakenteisiin ja yläkerran tiloihin. Hälytys palosta tuli perjantai-iltana hieman ennen kello yhdeksää illalla.

Palon sammuttamiseksi pelastuslaitos joutui purkamaan tukkikoura-auton avulla yläkerroksen rakenteita.

Sosiaalipäivystys on varautunut järjestämään asukkaille tilapäismajoituksen ja energialaitos järjestää lammastilalle sähköt lauantain aikana.

Sammutustehtävissä oli Kemin ja Tornion vakinaisilta asemilta ja Tornion VPK:sta yhteensä 15 henkeä. Jälkisammutus ja -vartiointi on jatkunut yön yli.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös