Kyy luikerteli sisään ranualaiseen omakotitaloon – pelastuslaitos kävi viemässä käärmeen takaisin luontoon

PRESSFOTO
Kyy säikäytti asukkaat Ranualla. Arkistokuva.

Kyy säikäytti asukkaat Ranualla. Arkistokuva.

Katri Keskitalo

Pelastuslaitos vastaanotti eläinpelastustehtävän noin neljän aikaan tiistai-iltapäivällä: kyykäärme oli luikerrellut sisään ranualaiseen omakotitaloon Laivalantiellä.

Omakotitalon asukkaat eivät olleet saaneet ohjattua käärmettä ulos itse, joten he pyysivät apua pelastuslaitokselta. Pelastushenkilöstö saapuikin paikalle noukkimaan eksyneen eläimen pahvilaatikkoon ja vapauttamaan sen takaisin luontoon.

Pelastuslaitoksen mukaan käärme ei purrut ketään ja tehtävässä kesti yhteensä noin puoli tuntia.


Kommentit (4)

  • Tiedoksi vaan

    Kyy ei ole rauhoitettu.

  • Nimetön

    Siellä vaaroilla on sitä samaa mistä luikerrella ihmisten ilmoillekin. On rauhoitettu. Rakentamisen laajentuminen häiritsee reviiriä ja pesintää.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös