Podcast

Kuuntele Viikkoraati: Vaaliasetelmat Lapissa, viemärivedessä huumetta Rovaniemellä, saako uupunut survivalisti mennä toisen mökkiin?

Jussi Leinonen
Lapin Kansan Viikkoraati-podcastin vetäjät Eero Leppänen ja Anne Torvinen.

Lapin Kansan Viikkoraati-podcastin vetäjät Eero Leppänen ja Anne Torvinen.

Raatimme selvittää seuraavat asiat: Inarissa turistit leikkivät selviytymistä, mikäs uutinen? Rovaniemellä löydettiin viemärivedestä amfetamiinia! Entä missä olit, kun hallitus kaatui? Vaalianalyysimme pääsee nyt kunnolla käyntiin, kun uutispäällikkö Taru Salo selittää, mistä näissä vaaleissa on oikeasti Lapissa kyse.

Kuuntele uusin viikkoraati tästä:

Viikkoraatia toimittavat verkkotuottaja Eero Leppänen ja toimittaja Anne Torvinen.

Etsimme eräaiheisen podcastin tekijää! Anna palautetta Viikkoraadista ja ilmianna itsesi tai joku muu eräaiheisen podcastin tekijäksi osoitteeseen: eero.leppanen@lapinkansa.fi

Voit kuunnella Viikkoraadin ja tilata Lapin Kansan kaikki podcastit myös Spotifystä.

Voit kuunnella Viikkoraadin ja tilata Lapin Kansan kaikki podcastit myös Apple Podcasteistä.

Voit kuunnella kaikki Viikkoraadit myös tästä:

Löydät kaikki Podcastit myös täältä:

https://www.lapinkansa.fi/aihe/podcast/

Tilaa Lapin Kansan uutiskirje tästä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös