Podcast

Kuuntele Viikkoraati: Turisteja houkutellaan Lappiin äänillä, miksi ja miten? Onko kesän uusi matkailuvaltti passiviteetit?

House Of Lapland
Lapin uudeksi matkailuvaltiksi voisi tulla aktiviteettien lisäksi passiviteetit.

Lapin uudeksi matkailuvaltiksi voisi tulla aktiviteettien lisäksi passiviteetit.

Lapin matkailua buustataan nyt äänillä. Entä olisiko kesämatkailun salainen ase sittenkin passitiviteetti aktiviteetin sijaan?

Matkailun markkinoinnin uusista keinoista kertoo House of Laplandin ohjelmapäällikkö Katariina Imporanta. Imporanta kertoo Lapin äänimaailmoista, joita julkaistiin tällä viikolla .

Viikkoraati-podcastia toimittavat Anne Torvinen ja Eero Leppänen.

Kuuntele uusin Viikkoraati tästä:

Kaikki Lapin Kansan podcastit voit kuunnella tästä:

Äänimaisemia voit kunnella tästä:


Kommentit (2)

  • Rakentamaton maisema

    Kun luontomatkailu on kuumin trendi ja turistit haluavat hiljaisuutta ja rakentamatonta maisemaa, niin miksi toimitaan juuri päin vastoin näissä pohjoisen kaupungeissa? (Kemi, Rovaniemi)

  • Nimetön

    jo vain joka tykkää hornettien melusta tervetuloa tai menoa vaikka islantiin,

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös