Podcast

Kuuntele Viikkoraati: Soitimme tuoreelle elinkeinoministerille, miten Katri Kulmuni kommentoi kuumia metsä- ja kaivosasioita, entä pitääkö ministeri kesälomaa?

Jouni Porsanger
Katri Kulmuni itsenäisyyspäivän linnanjuhlissa 2018.

Katri Kulmuni itsenäisyyspäivän linnanjuhlissa 2018.

Viikkoraati sai kiinni tuoreen ja kiireisen lappilaisministerin. Kysyimme miksi ministereitä tulee nimenomaan Meri-Lapista? Muistelemme aikaisempia lappilaisministereitä ja haastamme Kulmunia metsäasioista, menevätkö vihreiden ja keskustan sukset ristiin jo hallituksen alkutaipaleella?

Kysyimme ministeriltä myös Lapin kaivosasioista. Pitääkö kolarilaisia kuunnella Hannukaisen kaivosasioissa?

Viikkoraati kertoo myös, mitkä olivat viikon kuumat uutisaiheet ja haastattelee kolmea Lapin Kansan kesätoimittajaa. Vieraina Mari Lantela, Mari Molkoselkä ja Elli Autti. Miten nuoret toimittajat käyttävät mediaa? Onko printti out? Kuuntele ja ylläty!

Viikkoraatia toimittavat verkkotuottaja Eero Leppänen ja uutispäällikkö Taru Salo.

Kuuntele aiemmat Viikkoraadit:

Muista myös muut podcastimme:

Lapin Kansa julkaisee useita podcast-sarjoja joka viikko, tunnetko jo ne kaikki? – Lue esittelyt tästä


Kommentit (3)

  • Anonyymi

    Suuri enemmistö kolarilaisista toivottaa kaivoksen tervetulleeksi hannukaiseen. Eri asia on nämä junantuomat etelän varikset jotka ei ole muusta huolissaan kuin omista mökkibisneksistään.eikös turismi ole maapallon pahimpia saastuttajia.yllästunturikin on aivan karmean näköinen kesällä.turistien jätökset saastuttavat äkäsjokea.kyllä Kemi tehtaansa saa.puuta riittää

  • Faktantarkistus

    Vihreillä ja Vasemmistoliitolla on unohtunut harvinaisen nopeasti hallitustyöskentelyn perusajatus eli yhdessä päätetään ja yhdessä vastataan. Hallitusovi aukeaa myös ulospäin. En silti usko että kumpikaan haluaa oppositioon. Ennen sanottiin että Väytysen pelko on viisauden alku mutta nykyisin tunnutaan ajattelevan että Perussuomalaisten pelko on viisauden alku, nimittihän Lii Andersson jo vaalikeskustelussa Perussuomalaisia “hyödyllisiksi idiooteiksi”.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös