Podcast

Kuuntele Viikkoraati: Hirveä haloo AirBnB:stä ja sekoittavatko Lapissa vierailevat julkkikset matkailun ammattilaisetkin? – raati rankkaa vuoden tähän asti luetuimmat

Anssi Jokiranta
Viikkoraaadissa ruoditaan myös tämän matkailusesongin trendejä. Paitsi sesonkeja ei enää ole! Podcastia toimittavat Anne Torvinen ja Eero Leppänen. Vieraana Kaisa Heiskari Visit Rovaniemestä.

Viikkoraaadissa ruoditaan myös tämän matkailusesongin trendejä. Paitsi sesonkeja ei enää ole! Podcastia toimittavat Anne Torvinen ja Eero Leppänen. Vieraana Kaisa Heiskari Visit Rovaniemestä.

Lapin Viikkoraati palaa viimein joulutauolta. Suositun podcastin aiheina ovat tuleva Lapin urheilugaala, sieltähän Lapin Kansa tekee lauantaina suoraa videolähetystä. Mukana asiaa valaisee Elina Eronen Piper. Käymme läpi myös vähän airbnb-asiaa. Hiertääkö siinä kateus, vai onko siinä oikeasti jotain vikaa?

Superjulkkisten kavalkadi Lapin maisemissa tuo roppakaupalla näkyvyyttä Lapin matkailulle. Meneekö siitä jo sekaisin matkailun ammattilaisetkin? Tästä ja muusta matkailualan kiihkeistä tunnelmista meille kertoo matkailumarkkinoinnin ammattilainen Kaisa Heiskari.

Lisäksi listaamme tuttuakin tutumpaan tapaan Lapin Kansan luetuimmat. Kommenttien kanssa.

Viikkoraatia toimittavat verkkotuottaja Eero Leppänen ja toimittaja Anne Torvinen.

Anna palautetta Viikkoraadista osoitteeseen: eero.leppanen@lapinkansa.fi

Voit kuunnella uusimman lähetyksen tästä:

Voit kuunnella Viikkoraadin tilata Lapin Kansan kaikki podcastit myös Spotifystä:

Voit kuunnella Viikkoraadin tilata Lapin Kansan kaikki podcastit myös Apple Podcasteistä

Voit kuunnella kaikki Viikkoraadit tästä:


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös