Podcast

Kuuntele Matkailun kääntöpiiri: Ilmasto muuttuu, muuttuuko matkailu?

Vasemmalta: Kristian Sievers, Jusu Toivonen, Kaarina Tervo-Kankare ja Minni Haanpää.

Vasemmalta: Kristian Sievers, Jusu Toivonen, Kaarina Tervo-Kankare ja Minni Haanpää.

Matkailun kääntöpiiri -podcastin toisen jakson teemana on ilmastonmuutos ja jakson kysymyksenä on "Ilmasto muuttuu, muuttuko matkailu?" Kysymykseen vastaamassa ja aiheesta keskustelemassa ovat Pyhätunturi Oy:n paikallisjohtaja Jusu Toivonen ja tutkijatohtori Kaarina Tervo-Kankare Oulun yliopistosta.

Matkailun kääntöpiiri -podcast tarttuu ajankohtaisiin matkailuilmiöihin lappilaisella twistillä. Ohjelmassa pohditaan syitä ilmiöiden taustalla ja niiden seurauksia Lapissa sekä maailmalla. Vaihtuvien vieraiden kanssa keskustelua johdattelevat matkailun tutkija Minni Haanpää ja matkailun kehittäjä Kristian Sievers.

Podcastin tuotannosta vastaavat yhdessä Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti, Lapin liitto ja House of Lapland. Keskustele aiheesta: #matkailunkääntöpiiri

Kuuntele Matkailun kääntöpiiri tästä:

Edellisen osan voit kuunnella tästä:

Kaikkia Lapin Kansan podcasteja voit kuunnella tästä:

Voit kuunnella ja tilata Lapin Kansan kaikki podcastit myös Spotifystä.

Voit kuunnella ja tilata Lapin Kansan kaikki podcastit myös Apple Podcasteistä.

Lapin Kansan podcastit löytyvät myös kaikista muista podcast-sovelluksista.

Löydät kaikki Podcastit myös täältä:

https://www.lapinkansa.fi/aihe/podcast/


Kommentit (1)

  • Mie

    Suomi voisi tehdä todellisen ilmastoteon ;
    Lopetetaan lennot Suomesta ja Suomeen.
    Todellinen PR -teko matkailulle ja luonnonsuojelulle.
    Tänne pääsisi edelleen maksavat turistit kävellen , ekoturismin suosio räjähtäisi käsiin. Leville laskettelemaan voisi kävellä sivakat olalla Luleån lentoasemalta muutamassa päivässä , Helsingistä hesalaiset parissa kolmessa viikossa ja ne joilla on vain viikon hiihtoloma voisivat palata Lahdesta takaisin puolenviikon kieppeillä

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös