Podcast

Kuuntele Liisa Lapin ihmemaassa: ”Kulttuurityöskentelyhän ei tuota rahaa, se on tavallaan uhraus, jonka teet" sanoo tanssinopettaja Miikka Ryytty Sodankylästä

Miikka Ryytty ja Liisa Kuittinen.

Miikka Ryytty ja Liisa Kuittinen.

Liisa Lapin ihmemaassa -podcastin neljäs jakso on äänitetty Sodankylässä Kitisenrannan koululla. Jaksossa tavataan 38-vuotias sodankyläläinen tanssija Miikka Ryytty, joka opettaa tanssia, pilatesta, joogaa ja syvävenyttelyä.

Vaalajärveltä kotoisin oleva ja Lontoossa tanssia opiskellut Ryytty tunnetaan Sodankylässä kunnianhimoisena tekijänä, joka on paiskinut töitä sodankyläläisen tanssin eteen tunteja laskematta. Viimeisen vuoden ajan hän on kuitenkin pyrkinyt rauhoittamaan menoa, jottei ajaisi itseään loppuun.

”Marraskuussa 2017 tuli ensimmäistä kertaa sellainen olo, että nyt tämä on liikaa”, hän kertoo podcastissa.

Miikalle kymmenen vuotta Sodankylässä tanssinopettajana on opettanut ennen kaikkea periksiantamattomuutta.

”Kaikki tekeminen vaatii aikaa”, hän kertoo oppineensa.

Podcastia toimittaa Liisa Kuittinen.

Kuuntele podcast, niin saat tietää, millaista on tanssijan ja tanssinopettajan elämä Lapissa.

Muista myös muut podcastimme:

Lapin Kansa julkaisee monta podcast-sarjaa joka viikko, tunnetko jo ne kaikki? – Lue esittelyt tästä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös