Podcast

Kuuntele erikois-Viikkoraati: Eurovaalit tulevat, esittelemme suurten puolueiden lappilaiset ehdokkaat, ensimmäisenä vuorossa Mikkel Näkkäläjärvi

Pekka Aho
Mikkel Näkkäläjärvi

Mikkel Näkkäläjärvi

Eurovaalit eli europarlamenttivaalit järjestetään Suomessa sunnuntaina 26. toukokuuta 2019. Lapista on ehdolla kymmenen ehdokasta europarlamenttiin. Esittelemme podcastissamme heistä kolme: sdp:n Mikkel Näkkäläjärven, kokoomuksen Paula Aikio-Tallgrenin ja keskustan Janne Kaisanlahden.

Ensimmäisenä on vuorossa Mikkel Näkkäläjärvi. Kuuntele, mitä Mikkel ajattelee mahdollisuuksistaan, harrastuksistaan, asemastaan alkuperäiskansojen edustajana ja tärkeistä euroteemoista.

Mikkeliä haastattelevat tässä podcastissa uutispäällikkö Taru Salo ja verkkotuottaja Eero Leppänen .

Matkailusta jalkapallon kautta Lappi-rapiin: Tunnetko jo Lapin Kansan seitsemän podcast-sarjaa? – Löydät ne kaikki tästä

Voit kuunnella Viikkoraadin ja tilata Lapin Kansan kaikki podcastit myös Spotifystä.

Voit kuunnella Viikkoraadin ja tilata Lapin Kansan kaikki podcastit myös Apple Podcasteistä.

Voit kuunnella kaikki Viikkoraadit myös tästä:

Löydät kaikki Podcastit myös täältä:

https://www.lapinkansa.fi/aihe/podcast/

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös