Kulku Lapinkävijäntieltä kauppakeskus Revontuleen suljetaan lauantaihin saakka

Revontulen pysäköintipaikoille pääsee Nelostien tai kauppakeskus Rinteenkulman parkkihallin kautta.

Rovaniemen kaupunki
Rovaniemen Lapinkävijäntiellä tiellä tehdään vesihuoltoa sekä kadun peruskorjausta.

Rovaniemen Lapinkävijäntiellä tiellä tehdään vesihuoltoa sekä kadun peruskorjausta.

Ellinoora Autti

Kulku Lapinkävijäntieltä Kauppakeskus Revontuleen katkaistaan ajoneuvoliikenteeltä vesihuollon ja kadun peruskorjaustöiden vuoksi torstaista 13.6. klo 6 lauantaihin 15.6. klo 6 asti.

Korjaustöiden aikana Revontulen pysäköintipaikoille on mahdollista ajaa Nelostien kautta tai Rinteenkulman parkkihallin läpi.

Rovaniemen kaupungin tiedotteen mukaan kevyenliikenteen kulku työmaa-alueen ohi pyritään järjestämään mahdollisimman turvallista reittiä pitkin. Kaupunki toivoo kulkijoita noudattamaan opastettua kulkureittiä heidän oman turvallisuutensa vuoksi.

Liikennekatkon päätyttyä kulku Revontuleen on mahdollista myös Lapinkävijäntieltä, mutta vain Koskikadun suunnasta.

Päivitetty 13.6. 10.28: Jutun kuva vaihdettu kuvaan Lapinkävijäntieltä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös