Kuljettaja kärysi ratista huumeissa, autossa varastetut kilvet

VESA JOENSUU

Milla Sallinen

Rovaniemellä korjattiin rattijuoppoja liikenteestä lankalauantain vastaisena yönä.

Viirinkankaalla poliisipartio pysäytti puolenyön jälkeen henkilöauton, jonka rekisterikilvet kuuluivat poliisin tietojen mukaan toiseen autoon.

Lisäksi kävi ilmi, että kuljettajan ajo-oikeus oli vanhentunut. Kuljettajalle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja bentsodiatsepiineille.

Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä ajoneuvorikkomuksesta.

Lähes samaan aikaan toinen partio pysäytti Ounasrinteellä henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkastamiseksi. Auton kuljettajaa puhalsi seulonta-alkometriin nolla promillea, mutta huumausainepikatesti oli positiivinen kannabikselle. Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös