Kolmen hengen melontaporukka joutui veden varaan Torniossa – ajautuivat virran mukana 2,5 kilometriä

Tuovi Pulkkanen
Pelastuslaitos sai ilmoituksen melojista ulkopuoliselta henkilöltä.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen melojista ulkopuoliselta henkilöltä.

Antti Karvonen

Kolmen hengen melontaporukka joutui veden varaan Tornion Liakanjoessa hieman ennen kello kymmentä aamupäivällä keskiviikkona.

Kahdella kajakilla liikkeellä ollut ryhmä oli pelastuslaitoksen mukaan "kiepsahtanut ympäri" Liakanjoen alkupäässä sijaitsevassa koskessa.

– Henkilöt menivät virran matkassa noin 2,5 kilometriä ja pääsivät omin avuin vedestä pois, Lapin pelastuslaitokselta kerrotaan.

Ulkopuolinen ilmoitti asiasta pelastuskeskukselle.

Ensihoidon tarkastuksen jälkeen henkilöt saivat vaihtovaatteita. Pelastuslaitoksen mukaan he olivat kylmettyneitä, mutta muutoin kunnossa.

Melojat jatkoivat matkaa ensihoidon tarkastuksen jälkeen.

Onnettomuuspaikka sijaitsee Tornion Liakanjoessa Keräsenpään ja Longinpään välillä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös