Kolme ihmistä kuoli Levillä hirsimökin aamuöisessä tulipalossa – Poliisi: Kyse eteläsuomalaisesta perheestä, joista yksi selvisi ulos ajoissa

Palopaikkaa raivataan.

Palopaikkaa raivataan.

Eero Leppänen, Antti Pasanen, Niina Niemelä

Levin Isorakalla torstain ja perjantain välisenä yönä syttyneessä tulipalossa on kuollut kolme ihmistä.

Vapaa-ajan käytössä ollut kaksikerroksinen kiinteistö tuhoutui palossa.

Kaksikerroksinen hirsimökki syttyi tuleen perjantaina aamuyöllä noin kolmen aikaan. Hirsimökki sijaitsee Hankatiellä.

Rikoskomisario Kirsi Huhtamäen mukaan kyse oli vuokramökistä, jossa majoittui eteläsuomalainen neljän hengen perhe.

– Yksi neljästä henkilöstä oli herännyt palovaroittimen ääneen ja hälyttänyt palokunnan. Muut henkilöt eivät valitettavasti selvinneet ulos rakennuksesta, Huhtamäki kertoo.

Hän ei toistaiseksi kerro mökissä olleiden ikää.

Poliisin alustavan tiedon mukaan rakennuksesta pelastautunut henkilö oli alakerroksessa ja mökkiin jääneet yläkerroksessa.

– Käsityksemme mukaan he ovat olleet lomalla Levillä. En muista näin vakaviin seurauksiin päättynyttä paloa vähään aikaan, Huhtamäki kertoo.

Poliisi tutkii asiaa palon- ja kuolemansyyn selvittämisenä. Paloon liittyen ei kuitenkaan tällä hetkellä epäillä rikosta, Huhtamäki kertoo. Palossa menehtyneiden lähiomaiset on tavoitettu. Yksityisyyden suojaamiseksi poliisi ei anna enempää tietoa mökin vuokranneista henkilöistä.

Poliisi pyytää välttämään alueella liikkumista. Työn turvaamiseksi poliisi joutuu rajoittamaan alueella liikkumista.

Palopaikkaa raivataan.

Uutista päivitetty 12.4. klo 10.10 poliisilta saaduilla tiedoilla.

Uutiseen lisätty kaksi lukijan kuvaa 12.4. klo 10.20.

Uutiseen lisätty lokaattori 12.4. klo 11.00.

Uutisen kuvat vaihdettu 14.30

Uutista päivitetty 12.4. klo 16.48: Lisätty tieto eteläsuomalaisesta perheestä.


Kommentit (15)

  • Annukka

    Olemme monesti majoittuneet Levillä vuokrakämppään. Monessa niissä on ollut nukkumatila yläparvella. Tila on sijainnut piipun takana, jonne on mennyt jyrkät portaat. Yläparvella ei ikkunan ikkunaa. Tarkastakaa kaikki rivitalot. Tällaisia löytyy Leviltä useampi. Todella ahtaita ja karmeita paikkoja.

    Ps. Tarkistakaa samalla saunojen turvallisuus!

  • Lapista tullut

    Surkea tapaus. Tulin itsekin juuri viikon lapinlomalta ja majoituimme hirsimökkiin. 4 aikuista nukkui parvella josta alas ahtaat jyrkät portaat. Pelastautumistietä ei lainkaan. Pieni avattava ikkuna josta ei lapsikaan ulos mahdu. Vaahtosammutin oli vuodelta 1999 ja olisi pitänyt tarkistaa v. 2001. Sammutuspeittoa ei lainkaan. En koskaan enää jatkossa mene sellaiseen loukkoon yöksi.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös