Keskustan varapuheenjohtaja Katri Kulmuni kertoo suunnitelmistaan keskiviikkona

Sari Pelttari-Heikka
Katri Kulmuni järjestää tiedotustilaisuuden keskiviikkona Helsingissä.

Katri Kulmuni järjestää tiedotustilaisuuden keskiviikkona Helsingissä.

STT Helsinki

Keskustan varapuheenjohtaja, elinkeinoministeri Katri Kulmuni kertoo suunnitelmistaan keskiviikkona. Hän järjestää tiedotustilaisuuden aamupäivällä Helsingissä. Tilaisuuden aihetta ei ole kerrottu.

Kulmunin on julkisuudessa veikkailtu olevan kiinnostunut puolueen puheenjohtajuudesta.

Ehdokkuudestaan puheenjohtajaksi on jo aiemmin ilmoittanut puolustusministeri, kansanedustaja Antti Kaikkonen, joka ilmoitti juhannuksen alla lähtevänsä "vahvalla motivaatiolla" pyrkimään keskustan johtoon.

Keskusta järjestää syyskuussa ylimääräisen puoluekokouksen, jossa valitaan puheenjohtaja väistyvän Juha Sipilän tilalle.

Vahva ennakkosuosikki, tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko on jo keväällä ilmoittanut, että ei pyri tehtävään. Hän odottaa parhaillaan toista lasta.

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen ilmoittaa, että ei aio ehdolle.


Kommentit (3)

  • hapa

    Ei vielä seuraavalla kerralla parempi

  • Nimetön

    Saarikko on Kurvisen kanssa yhtä ärsyttäviä tyyppejä puheissaan. Puhutaan paljon, eikä sanota mitään. Varmaan olisi kulmunin hyvä tunnustaa, ettei ole hänestä ministeriksi.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös