Kittilä

Kerrostalossa syttyi tulipalo Kittilässä, yksi henkilö pelastettiin asunnosta

Veli-Jukka Mustajärvi
Asunnosta pelastettiin yksi henkilö.

Asunnosta pelastettiin yksi henkilö.

Niina Niemelä

Kolmikerroksisen kerrostalon ylimmän kerroksen huoneistossa syttyi tulipalo Kittilässä torstai-iltana. Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello 17.23.

Huoneistosta tuli voimakkaasti savua pelastuslaitoksen mennessä paikalle. Pelastajat suorittivat sammutus- ja pelastustehtävän ja saivat palon hallintaan. Asunnosta löytyi yksi henkilö, jonka hoidon pelastuslaitos luovutti ensihoidolle.

Palosta aiheutunutta savua pääsi leviämään osittain myös asunnon viereisiin ja alapuolisiin tiloihin. Pelastajat suorittivat niihin savutuuletuksen.

Tehtävään osallistui Kittilästä ja Sodankylästä yhteensä neljä sammutusautoa, kolme säiliöautoa ja nostolava-auto.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös