Kemin nuorisovaltuuston puheenjohtajaksi Joni Määttä

Joni Määttä
Kemin nuorisovaltuuston puheenjohtajaksi Joni Määttä

Joni Määttä oli kesällä edustamassa Kemin kaupunkia Kaidin kotikaupungissa Kiinan Wuhanissa.

Vesa-Pekka Hiltunen

18-vuotias Joni Määttä on valittu Kemin kaupungin ensimmäisen nuorisovaltuuston puheenjohtajaksi. Valtuusto kokoontui ensimmäistä kertaa torstaina.

Varapuheenjohtajaksi valittiin Kristiina Niemelä, 18.

Kemin nuorisovaltuusto on noin 20 nuoresta koostuva kaupunginhallituksen alainen nuorten oma päätöksentekoelin. Ennen nuorisovaltuustoa vastaavan toimielimen virkaa on täyttänyt Kemin nuorisoasiain neuvottelukunta.

–Tällä kaudella ehdottomasti tärkein tehtävämme on jalkautua nuorisovaltuustona kemiläisnuorten keskuuteen ja tuoda täten päätöksentekoa helposti saavutettavammaksi jokaiselle kemiläiselle nuorelle, Joni Määttä sanoo.

Korjattu 12.1. kello 10.11 varapuheenjohtajan ikä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös