Liikenne

Keli pääsi yllättämään autoilijat Lapissa: pelastuslaitokselle lyhyessä ajassa useampi tehtävä pienistä ulosajoista

Tuovi Pulkkanen
Pienissä ulosajoissa ei ole tullut henkilövahinkoja.

Pienissä ulosajoissa ei ole tullut henkilövahinkoja.

Niina Niemelä

Sään lauhtuminen ja paikalliset lumikuurot ovat päässeet yllättämään autoilijoita ympäri Lappia.

Lapin pelastuslaitokselle tuli perjantaina illalla lyhyen ajan sisällä neljä eri ilmoitusta pienistä liikenneonnettomuuksista. Loukkaantumisilta on vältytty.

Simossa henkiölöauto suistui tieltä Nelostiellä Simon liittymän ja Maksniemen välillä. Kukaan autossa olleista henkilöistä ei loukkaantunut. Myös Tornion Puuluodossa ja Inarin Sevettijärvellä henkilöautot ajautuivat ojaan.

– Ilmeisesti keli vaikuttaa siihen, että näitä pieniä suistumisia on nyt tullut, sanoo päivystävä palomestari Ilkka Koskela Kemi-Torniosta.

Pelastuslaitos sai myös hälytyksen pienestä liikenneonnettomuudesta Nelostiellä Tervolassa. Kyse oli Koskelan mukaan kuitenkin jo torstaina sattuneesta ulosajosta.

– Ilmoittaja ei huomannut, että auton ympärillä oli pelastuslaitoksen nauhat, koska auton päälle oli satanut lunta.


Kommentit (1)

  • Perusjamppa

    Onpa nyt taas positiivista uutisointia. Lumikuurot ne vaan aina yllättää, vaikka ihanhan ne silmin havaittavissa. Sitä miä vaan oon miettinny, mitä ne pienet ulosajot on? Jääpikö se auto vielä osittain tielle tai tiealueelle, kuitenkin ojan tienpuolelle? Vai ei nyt kuitenkaan mene katolleen ehkä tuskin kylelleenkään. Vai oisko kyse vaan pienestä autosta, joka menee ihan pienesti mettään. Kuskeilla harvoin on mitään tekemistä näissä jutuissa, koska kyllä ne autot sinne mettään tai kolareita nykyisin ajavat.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös