Katso tästä Lapin kaikki uudet ylioppilaat – päivittyvästä uutisestamme voit hakea valkolakin saajat lukion ja nimen mukaan

Ville-Petteri Määttä

Keväällä 2019 ylioppilaaksi valmistuu noin 25 200 henkilöä. Uusista ylioppilaista noin 430 on suorittanut tutkintonsa kokeet jo aiemmin, mutta saanut opintonsa valmiiksi vasta tämän vuoden puolella.

Noin 1120 henkilöä on suorittanut tutkinnon kokeet hyväksytysti, mutta ei ole vielä saanut opintojaan valmiiksi. Kaiken kaikkiaan 25 900 henkilöä on suorittanut tutkinnon kokeet hyväksytysti keväällä 2019.

Julkaisemme tässä kaikki Lapin ylioppilaat, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkistamiseen. Lista päivittyy sitä mukaa kun saamme lukioista tietoja.

Muualla ylioppilaaksi kirjoittaneet lappilaiset:

Matinlassi, Sampo, Sammon keskuslukio, Tampere

Mäenalanen, Sofia Katariina, Kallion lukio, Helsinki

Davidila, Henrik, Tietotien lukio, Valkeakoski

Edit 20.5. klo 8.40: Päivitetty muualla valmistuneiden ylioppilaiden listaa.


Kommentit (3)

  • Nimetön

    Missä Tervolan Lukion Ylioppilaat??

  • Nimetön

    Missä on ammattiin valmistuneiden nimet? On sielläkin hyviä opintosuoritteita. Ylioppilaita pidetään lehtien palstoillakin ”parempana” väkenä.
    Älliä ja ämmiä🤪….

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös