Käryävä kukkapenkki säikäytti Ylitorniolla, syyksi paljastui rikkoutunut sähköjohto

Veli-Jukka Mustajärvi

Auni Vääräniemi

Katkenneen sähköjohdon käryäminen aiheutti torstai-iltana pelastuslaitokselle käyntikeikan Ylitornion keskustassa sijaitsevalle rivitalolle.

Asunnon asukas oli havainnut savunhajua sisätiloissa. Lähempi tarkastelu osoitti, että käryn lähde oli ulkona kukkapenkissä.

– Asukas ilmeisesti oli kaivanut kukkapenkin sisällä olevan sähköjohdon poikki, josta käry tuli, Kemin tilannekeskuksesta kerrotaan.

Tilanteessa selvittiin säikähdyksellä. Pelastuslaitoksen yksikölle ei tullut tehtävää, sillä asukas oli kastellut käryävän kukkapenkin.

Rikkoutuneessa sähköjohdossa ei ollut enää virtaa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös