Kaksi rakennusta kärsi mittavia vaurioita tulipaloissa Muurolassa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä – poliisi epäilee palojen olevan tahallisesti sytytettyjä

Jouni Porsanger

Vilma Romsi

Muurolassa oli kaksi tulipaloa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Palot syttyivät Muurolan kisaveikkojen varastorakennuksessa Hartsitiellä sekä Muurolan sairaalan rantasaunalla.

Molemmat rakennukset kärsivät mittavia vaurioita tulipaloissa.

Poliisi epäilee, että tulipalot olivat tahallaan sytytettyjä. Asiasta pyydetään havaintoja soittamalla rikospoliisin numeroon 0295466250 tai sähköpostiosoitteeseen rovaniemi.tutkinta.lappi@poliisi.fi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös