Kaksi henkilöä pelastettiin vedestä Kemin sisäsatamassa – toinen heistä oli hypännyt veteen pelastamaan toista

Jussi Saarela
Kaksi henkilöä pelastettiin vedestä Kemin sisäsatamassa – toinen heistä oli hypännyt veteen pelastamaan toista

Kemin sisäsatama.

Sinikka Pylkkänen

Pelastuslaitoksen pintapelastajat auttoivat kaksi henkilöä ylös vedestä Kemin sisäsatamassa lauantaina illansuussa. Pelastuslaitoksen tietojen mukaan toinen henkilöistä oli hypännyt mereen ja toinen oli mennyt hänen peräänsä pelastusrenkaan kanssa. Pelastusoperaatio ei kuitenkaan onnistunut ilman ammattilaisten apua.

Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle noin kello 17. Pintapelastajat onnistuivat poimimaan molemmat henkilöt ajoissa turvaan, vaikka toinen heistä alkoi jo vajota pinnan alle.

Veden varaan joutuneet selvisivät tilanteesta vammoitta mutta olivat hyvin kylmissään. Heidät ohjattiin ensihoidon tarkistettavaksi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös