Liikenne

Kaksi henkilöä loukkaantui nokkakolarissa Kittilässä Ounasjoentiellä – liukkaalle tielle odotettiin hiekoitusta

Tuovi Pulkkanen
Ensihoito tarkasti kuljettajat paikalle. Heidät vietiin jatkohoitoon.

Ensihoito tarkasti kuljettajat paikalle. Heidät vietiin jatkohoitoon.

Niina Niemelä

Henkilöauto ja pakettiauto ajoivat nokkakolarin Ounasjoentiellä Kittilässä maanantaina. Onnettomuus tapahtui kello 16.45.

Päivystävä palomestari Jukka Harmanen arvioi, että onnettomuus johtui tien liukkaudesta.

– Hiekoitusta tielle kaivattiin kovasti eli tie on liukas, hän sanoo.

Molemmissa autoissa oli vain kuljettajat. He loukkaantuivat kolarissa lievästi. Ensihoito tarkasti kuljettajat paikan päällä, ja heidät kuljetettiin jatkohoitoon.


Kommentit (3)

  • Lumiukko

    Mitä on tapahtunut Kittilän teiden kunnossapidolle? Kyllä jääpintaisia teitä on ollut aikaisemminkin, mutta nyt liukkautta torjutaan huonosti. Jumituin vilkkaalla sivutiellä peilikirkkaalle mäelle ja luisuin tienpenkkaan, josta autoa ei saanut liikkeelle. Tien kunnossapidosta vastaava taho ei vastannut puhelimeen, 118 ei voinut auttaa, vaan pyysi soittamaan valtakunnalliseen tienpitäjän numeroon. Poliisin numeroa ei löytynyt netistä. 118 kertoi numeron, johon voi antaa palautetta. Akuutissa tilanteessa ei auttanut kukaan. Onneksi ei ollut palavaa kiirettä eikä terveys ei ollut uhattuna. Parin tunnin jälkeen vesisade oli sulattanut jo tietä ja sora ja havut auttoivat. Miten vastaavassa tilanteessa tulisi toimia.

  • ps.jäsen.

    Kumpi tulee ennen,kevät vaiko hiekka tielle?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös