67-vuotias retkeilijä katosi UK-puistossa, kadonnut nainen etsi ryhmästä erkaantunutta vaeltajaa

Jouni Porsanger
67-vuotias retkeilijä katosi UK-puistossa, kadonnut nainen etsi ryhmästä erkaantunutta vaeltajaa

Poliisi etsi yön naista helikopterin ja koirapartion avustuksella.

67-vuotias nainen ilmoitettiin kadonneeksi keskiviikkoiltana Urho Kekkosen kansallispuistossa Sodankylässä, poliisi kertoo. Naista etsittiin illan ja yön aikana Lapin rajavartioston helikopterin sekä koirapartion voimin tuloksetta. Etsintöjä jatketaan heti torstaiaamuna.

Alue, josta naista etsitään, on syrjässä ja vaikeakulkuisessa maastossa. Poliisi pyytää kaikkia alueella liikkuvia tarkkailemaan maastoa kadonneen löytämiseksi.

Poliisi kertoo kadonneen olevan yksi neljän hengen seurueesta. Seurue oli keskiviikkona lähtenyt Hammaskurun varaustuvalta tarkoituksena kävellä Vongoivan kammille. Yksi seurueesta oli Kielisvaaran kohdalla lähtenyt kulkemaan kammille yksin toista reittiä.

Iltapäivällä muun seurueen saavuttua perille, ryhmästä erkaantunutta ei kuulunut kammille. Nyt kadonneeksi ilmoitettu nainen lähti etsimään ryhmästä aiemmin erkaantunutta noin kello viideltä iltapäivällä. Myöhemmin illalla selvisi, että Kielisvaaran kohdalla ryhmästä erkaantunut oli palannut Hammaskurun kämpälle hyvissä voimissa.

Kadoksissa olevalla naisella ei poliisin mukaan ole mukanaan mitään varusteita, ainoastaan päällään olevat tumma t-paita ja mustat housut.


Kommentit (3)

  • oma moka

    Jos porukalla ollaan menossa jonnekin niin miksi ihmeessä joku lähtee “kulkemaan omia polkujaan”??Oliko mukana karttaa ja kompassia vai luotettiinko ns.”älypuhelimeen”?

  • Bellemari

    Kännykän työtä on kun nousee ylemmäs.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös