Milla Sallinen

Pikku Kakkosesta tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto, eli "Jokeri Pokeri Box" tulee 40-vuotisjuhlakiertueelle Rovaniemelle yhdessä avustaja-vaimonsa Kirstin kanssa.

Noin tunnin mittaisessa esityksessä nähdään taikurin osaamisen koko kirjo: vaativista sorminäppäryystempuista aina hämmästyttäviin illuusioihin saakka. Mukana on myös vatsasta puhumista, imitaatiota ja ajatusten lukua Simon tapaan, lasten saadessa auttaa taikuria kiperissä tilanteissa

–Taikuus kuuluu kaikille. Siksi juhlashown nimeksi on annettu ”Vain Lapsille. Ja Aikuisille”, kertoo taikuri.

Simo Aallon taikamaailma on suomalaisille tuttua 1980-luvulta lähtien niin televisiossa kuin lavallakin, ja hänet on palkittu muun muassa Lastenkulttuurin Valtionpalkinnolla. Lisäksi hän on luonut kansainvälisesti merkittävän uran close up- eli lähitempuillaan, joilla hän on saavuttanut kolme MM-mitalia.

Aallon taiteilijaperheestä ovat yleisölle tuttuja myös Simo Aallon isä, kuvataiteilija ja dokumentaristi Eeli Aalto, sekä X-factorista tutuksi tullut Simon veljentytär laulaja Saara Aalto ja Suomen Talentissa kakkoseksi yltänyt Simon oma tytär, vatsasta puhuja Sari Aalto.

Koko perheen taikashow nähdään Rovaniemen Wiljamissa 21. tammikuuta kello 15. Lippujen ennakkomyynti on Osviitassa, ovimyynti alkaa tuntia ennen esitystä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös