Inarin Nitsijärvellä maastopalo – rajahelikopterit ovat parhaillaan sammutustöissä

Ellinoora Autti

Inarin Nitsijärvellä syttyi iltapäivällä maastopalo. Päivystävä palomestari Reino Mattus kertoo, että alue on saatu rajattua, mutta pelastustöitä jatketaan vielä. Paloalue on noin puoli hehtaaria. Paikalla on miehistöä ja kalustoa Ivalon ja Inarin pelastuslaitoksilta. Myös rajahelikopteri on sammuttanut paloa jo tunnin verran.

Maastopalossa ei ole tullut henkilövahinkoja. Palon syttymissyytä ei vielä tiedetä. Inarissa on jatkunut hellekelejä monta päivää, miksi maa on kuivaa. Palomestari toivoo, että alueelle saadaan metsäpalovaroitus.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös