Hiihtäjille avattiin uutta latua kolme kilometriä Rovaniemellä, reitti pidetään auki ainakin tämän kevään ajan

Raija Suopajarvi
Hiihtäjille avattiin uutta latua kolme kilometriä Rovaniemellä, reitti pidetään auki ainakin tämän kevään ajan

Hiihtäjille avattiin uusi reitti.

Niina Niemelä

Napapiirin hiihtoa varten on avattu uusi, kolmen kilometrin mittainen latuosuus Rovaniemellä. Latu kulkee Kurijärven ja Suonukkalammen välillä, Jokkavaaran lenkiltä Toramo–Pöykkölä -ladulle.

Latuosuus on jo kaikkien hiihtäjien käytettävissä. Reitti on merkitty hiihtäjätauluilla ja opaskartoilla. Kaupunki pitää latuosan kunnossa ainakin kevättalven myös Napapiirin hiihdon jälkeen.

Ounasvaaralta tullessa noin 10 kilometrin lenkki kannattaa kiertää vastapäivään. Pöykkölästä päin uutta reittiä pääsee Kurijärven laavulle.

Ladun urakoivat Napapiirin hiihdon järjestähjät Ounasvaaran Latu ja Hiihtoseura.

Napapiirin hiihto on 10. maaliskuuta Ounasvaaralla. Matkoina ovat 20, 40 ja 60 kilometriä perinteisellä ja vapaalla hiihtotavalla.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös