Poliisi tutkii keskiviikkona Sallassa tapahtunutta kahden miehen kuolemaa. Poliisi epäilee 70-vuotiaan miehen tappaneen 64-vuotiaan miehen ja itsensä Naruskajärvellä kalastusreissun yhteydessä.

Hätäkeskukseen tuli aamupäivällä ilmoitus, jonka mukaan Naruskajärvellä oli kuollut tapaturmaisesti mies. Tapahtumapaikalle mennyt poliisipartio löysi ilmoitetun loma-asunnon pihasta kuolleen 64-vuotiaan sallalaisen miehen.

Hänen kuolemaansa liittyy poliisin mukaan voimakasta pään alueelle kohdistunutta väkivaltaa. Poliisi epäilee, että teossa on käytetty kättä pidempää, mutta ei kerro tekovälineestä tarkemmin.

Hätäkeskukseen ilmoituksen tehnyttä miestä ei tavoitettu loma-asunnolta, eikä häneen saatu yhteyttä puhelimitse. Mies löytyi lopulta kuolleena läheisestä metsästä. Hänen epäillään surmanneen ensin kalakaverinsa ja soittaneen sen jälkeen hätäkeskukseen. Tämän jälkeen hänen uskotaan surmanneen itsensä.

64-vuotiaan miehen kuolemaa tutkitaan tappona ja 70-vuotiaan kuolemaa kuolemansyyn tutkintana.

Tapahtumiin ei epäillä liittyvän muita henkilöitä.


Kommentit (4)

  • Suometar

    R. I. P

  • Leena

    Osanotto surun keskelle. Olen sanaton ja ja surullinen.
    Kaikkea kaunis luonto voi sisällään kantaa..

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös