Rikokset

Henkilöauto varastettiin ja poltettiin Kemissä – tekijää jäljitettiin poliisikoiran avulla

Janne Körkkö
Poliisikoira auttoi jäljittämään autovarkaan.

Poliisikoira auttoi jäljittämään autovarkaan.

Niina Niemelä

Henkilöauto varastettiin varhain perjantaiaamuna Kemin Nauskasta. Hetkeä myöhemmin poliisi sai tiedon, että Lallinperäntien laavulla palaa auto ja mies on postunut paikalta salkkua ja laukkua kantaen.

Poliisi löysi palavan auton. Sieltä partio lähti jäljestämään miestä muun muassa poliisikoiran avulla. Matkan varrelta löytyi anastetusta ja poltetusta autosta vietyä omaisuutta, muun muassa tietokone.

Poliisi tavoitti Ruonantieltä 38-vuotiaan kemiläismiehen, joka otettiin kiinni epäiltynä moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, varkaudesta, vahingonteosta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös