Henkilöauto suistui ojaan Ranuantiellä – ajokeli on Lapissa huono vielä huomenna

Jouni Porsanger
Ilmatieteen laitos varoittaa huonosta ajokelistä koko Lapin alueella.

Ilmatieteen laitos varoittaa huonosta ajokelistä koko Lapin alueella.

Henkilöauto suistui ojaan Rovaniemellä kahdeksan aikaan illalla. Onnettomuus sattui Ranuantiellä, noin kymmenen kilometrin päässä kaupungista. Yksi henkilö kuljetettiin onnettomuuspaikalta ambulanssilla sairaalaan.

Pyörilleen ojaan liukunut auto sai onnettomuudessa lieviä peltivaurioita.

Lapin pelastulaitoksen päivystävän esimiehen Teemu Leskisen mukaan auto suistui tieltä huonon ajosään vuoksi.

– Ei ole mikään ihme, että tällaista sattuu. Lunta tulee taivaan täydeltä ja tienpinnat ovat liukkaat, Leskinen varoittaa.

Ilmatieteen laitos varoittaa huonosta ajokelistä koko Lapin alueella. Ajokeli muuttuu huonoksi illalla ja yöllä lumi- tai räntäsateen vuoksi. Ajokeli on huono myös huomenna.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Ei sää ole syyllinen. Kyllä syynä on ajovirhe.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös