Liikenne

Henkilöauto pysähtyi yllättäen keskelle Kemi-Tornion moottoritietä – väistäjä ajautui lumipenkkaan

Veli-Jukka Mustajärvi
Pelastuslaitoksen kaksi yksikköä kävi paikalla.

Pelastuslaitoksen kaksi yksikköä kävi paikalla.

Niina Niemelä

Henkilöauton kuljettaja joutui väistämään Kemi-Tornion moottoritielle pysähtynyttä toista henkilöautoa ja suistui tieltä keskikaistojen väliin maanantaina. Ulosajossa ei tullut henkilövahinkoja.

Edellä ajanut henkilöauto pysähtyi yllättäen moottoritien vasemmalle kaistalle. Takana ajaneet joutuivat väistämään pysähtynyttä niin, että yksi autoilijoista suistui lumipenkkaan.

Paikalla kävi Lapin pelastuslaitoksen kaksi yksikköä ja poliisi. Henkilöauto hinattiin keskikaistalta takaisin tielle, ja kuljettaja pääsi jatkamaan matkaa.

Tapahtumassa oli pelastuslaitoksen mukaan ainekset isolle onnettomuudelle, sillä liikennettä oli tapahtumahetkellä kohtalaisesti.

Kaistalle pysähtyneen auton kuljettaja jatkoi matkaa käymättä suistumispaikalla.


Kommentit (1)

 • Nimetön

  Nyt on kyllä onnistuttu jutun kirjoittamisessa niin hyvin, etten ole aivan varma, ymmärsinkö sen, mitä oikein on tapahtunut.
  Miten hinataan keskikaistalta takaisin tielle?
  Jos kaistalle pysähtynyt jatkaa matkaa, niin eikös siinä väistämättä joudu menemään sen paikan kautta, johon tämä toinen on suistunut?
  Joskus media kopioi suoraan viranomaistiedotteita ja lyhentelee niitä sopivasti, kysymättä ollenkaan tarkentavia tietoja.
  En usko Lapin Kansan kuuluvan näihin halpisjournalismin edustajiin. Eihän?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös