Liikenne

Henkilöauto osui ohituskaistojen keskivaijeriin Simossa – auto rikkoutui ajokelvottomaksi

Tuovi Pulkkanen
Kuljettaja selvisi pelastuslaitoksen mukaan säikähdyksellä.

Kuljettaja selvisi pelastuslaitoksen mukaan säikähdyksellä.

Antti Pasanen, Heikki Uusitalo

Simossa sattui Nelostiellä torstaina aamupäivällä liikenneonnettomuus, jossa henkilöauto suistui ohituskaista-alueella ajoratoja erottavaan keskivaijeriin.

Yksin liikkeellä ollut kuljettaja selvisi Lapin pelastuslaitoksen mukaan säikähdyksellä.

Auto vaurioitui ajokelvottomaan kuntoon. Vaijeria kannattavia matalia, myötääviä pylväitä hajosi arviolta parinkymmenen metrin matkalta.

Ajokeli oli onnettomuuden sattuessa hyvä ja tienpinta kuiva.

Onnettomuuspaikan pelastus- ja raivaustöiden vuoksi yksi ajokaista oli jonkin aikaa suljettuna liikenteeltä. Haittaa oli Kemin suuntaan matkaavalle liikenteelle.

Onnettomuuspaikka oli Simon liittymästä noin 4,5 kilometriä Maksniemen suuntaan.


Kommentit (1)

  • Autoileva

    Tuntuu liikkeellä ollessa,että monilla takaa tulevilla on pakkomielle ohittaa edessä sallittua nopeutta ajava ,olikohan tässäkin sama päähänpinttymä ja pissinen lopputulos?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös