Henkilöauto ja pakettiauto kolaroivat Muoniossa – ei loukkaantuneita

Anssi Jokiranta
Henkilöauto ja pakettiauto kolaroivat Muoniossa – ei loukkaantuneita

Onnettomuudessa oli osallisena kolme henkilöä.

Ellinoora Autti

Muoniossa Kilpisjärventien ja Rovaniementien risteyksessä sattui iltapäivällä kahden aikaan henkilöauton ja pakettiauton kolari. Liikenne oli pysähdyksissä noin puoli tuntia.

Onnettomuudessa oli osallisena kolme henkilöä, jotka selvisivät ilman fyysisiä vahinkoja. Autot romuttuivat pahasti. Onnettomuuden syy ei ole vielä tiedossa.

Päivystävän palomestarin Pekka Väliheikin mukaan samassa risteyksessä on myös aiemmin sattunut onnettomuuksia. Risteykseen on suunniteltu kiertoliittymää. Risteyksen vaarallisuudesta on ilmoitettu tieliikennevirastoon. Asiaa on käsitelty myös Muonion kunnan työryhmässä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös