Haaparannanlehden päätoimittaja vaihtuu – kustantaja väistyy paikalta

HB
Haaparannanlehden uusi päätoimittaja Alex Andén.

Haaparannanlehden uusi päätoimittaja Alex Andén.

Sari Pelttari-Heikka

Haaparannanlehden päätoimittaja vaihtuu. Uudeksi päätoimittajaksi on valittu 37-vuotias Axel Andén, joka on kahtena kesänä ollut Haaparannanlehdessä uutispäällikkönä. Andénin päätyö on ollut Mediavärlden lehden päätoimittajuus.

Uusi päätoimittaja astuu virallisesti tehtäväänsä marraskuussa, kun hänen perhevapaansa loppuu. Kesän alla hän jo on osin mukana Haaparannanlehdessä. Andénilla on vahva kokemus digitaaliselta puolelta. Hänen sanotaan jatkavan tilattavan paperilehden kehitystyötä, mutta samalla myös tuovan uutta digitaaliselle puolelle.

Lehden omistaja Örjan Pekka on ollut päätoimittaja ja vastuullinen kustantaja vuodesta 1997. Hän jatkaa edelleen lehden toimitusjohtajana ja pääkirjoitustoimittajana.

Haaparannanlehti on perustettu vuonna 1882 ja se ilmestyy kolmikielisenä Tornionlaaksossa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös