Lapin matkailu

Ex-formulatähti Mika Häkkinen, JVG, Vesa-Matti Loiri, Hans Välimäki ja Esa Tikkanen vierailivat Kittilässä alkuviikosta – some täyttyi tunturikuvista

AKK Motorsport
Entinen formulatähti Mika Häkkinen toi joukon suomalaisjulkkiksia Leville.

Entinen formulatähti Mika Häkkinen toi joukon suomalaisjulkkiksia Leville.

Niina Niemelä

Kittilän Levillä on tällä viikolla voinut nähdä useita suomalaisia julkisuuden henkilöitä.

Entinen formulakuljettaja Mika Häkkinen, JVG:stä tutut Ville-Petteri Galle ja Jare Brand, entinen jääkiekkoilija Esa Tikkanen, kokki Hans Välimäki ja laulaja Vesa-Matti Loiri viettivät yhteistä aikaa tunturissa.

Matkasta julkaisivat kuvia Instagramissa ainakin Häkkinen, Loiri ja JVG:n jäsenet. Häkkisen sosiaalisen median kuvissa silmiinpistävää on hänen yllään oleva muhkea turkistakki ja -hattu.

Miesten matka liittynee ainakin Häkkisen yhteistyö- ja työmatkakuvioihin. Hän, Ville Galle, ja Jare Brand ovat käyttäneet kuvissaan aihetunnistetta #teamunibet.

Lisäksi yhtenä aihetunnisteena kuvissa on käytetty #mikahäkkinenxperience -sanaa.

Häkkinen kuvaili vierailuaan Levillä jälleen yhdeksi hienoksi päiväksi Lapissa. JVG:n Ville Galle jakoi somekuviansa saatesanoilla unohtumattomasta Lapin reissusta.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Oli unohtumaton Lapin reissu! Kiitos #teamunibet

Henkilön PME (@vikidivillegalle) jakama julkaisu

Häkkisen matkasta Lappiin kertoi ensin Iltalehti .


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös