Liikenne

Autoilija yritti Nelostielle väärässä paikassa – Pelastuslaitos: "Oli ainekset pahempaankin"

Jaarli Pirkkiö
Autoilija yritti Nelostielle väärässä paikassa – Pelastuslaitos: "Oli ainekset pahempaankin"
Anne Torvinen

Henkilöauton kuljettaja yritti päästä Nelostielle väärän puoleiselta Norvajärventien siltarampilta perjantaina Rovaniemellä.

Nelostietä pohjoiseen matkalla ollut pakettiauto törmäsi yllättäen tielle ajaneen auton kylkeen. Henkilöauton kuljettaja loukkaantui tilanteessa ja hänet vietiin sairaalaan.

–Hän ei onneksi loukkaantunut vakavasti. Ainekset oli pahempaankin, Lapin pelastuslaitoksen Rovaniemen yksikön päivystävä paloesimies Kimmo Savolainen kertoo.

Norvajärventie yhdistyy Nelostiehen kahdella rampilla. Toiselta käännytään Nelostielle kohti pohjoista ja toiselta etelää. Henkilöauton kuljettaja oli pelastuslaitoksen mukaan yrittänyt kääntyä pohjoiseen ohjaavalta rampilta etelää kohti.


Kommentit (4)

  • Nimetön

    Joka päivää tapahtuu jotain. Tulevaisuudessa tapahtuu ikäviä tapahtumia. Olkaa varovaisia liikenteessä.

  • Nimetön

    Luetun ymmärtäminen.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös