Autoilija ei huomannut kääntyvää henkilöautoa, vaan törmäsi perään, kolme vietiin tarkistettavaksi sairaalaan

Pekka Aho
Autoilija ei huomannut kääntyvää henkilöautoa, vaan törmäsi perään, kolme vietiin tarkistettavaksi sairaalaan

Kolme vietiin tarkistettavaksi sairaalaan.

Niina Niemelä

Henkilöauto törmäsi toisen auton perään Nelostiellä Rovaniemellä. Onnettomuus sattui Niskanperällä maanantaina.

Henkilöauton kuljettaja odotti Nelostiellä kääntymistä sivutielle, kun takaa tullut kuljettaja ei huomannut pysähtynyttä autoa ajoissa. Kääntyvässä autossa oli kaksi henkilöä ja törmänneessä autossa vain kuljettaja. He eivät saaneet törmäyksessä vakavia vammoja, mutta kaikki kolme vietiin tarkistettavaksi Lapin keskussairaalaan.

Nelostiellä oli hetken aikaa liikennekatko, kun pelastuslaitos siirsi kolariautot syrjään.


Kommentit (4)

  • Nimetön

    sanoisin itse että se ei vaadi kuin hetkellisen herpaantumisen kun keskittyy katsomaan hieman jonnekin muuhun asiaan ja siinä vaiheessa kun taas katsoo eteenpäin niin toinen pysähtyneenä kääntymässä. koko homma voi sattua kenelle tahansa kokeneellekin kuljettajalle. ryhmittymiskaistat luovat turvaa näihin tilanteisiin. tuossa vaiheessa on kysymys niin pienistä ajoista että reaktioaikakin käy hitaaksi jokaisella

  • Nimetön

    Jos siis jos katselee eteensä ja keskittyy ajamiseen niin varmasti huomaa.Mikäli ei huomaa niin ei silloin pidä olla ajolupaakaan.En kyllä ihmettele koska siinä Suomen surkein kuski ohjelmassa on melkoisia tunareita ratissa mutta kaikilla kuulemma on ajokortti.Miten voi olla mahdollista.Miten ylipäätään on mahdollista saada ajokortti vaikka olisi psyykkisiä ongelmia kuten eräs tuntemani henkilö kertoi ja myös sai kortin.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös