Televisio

Uusi sarja: Myyrässä kilpailijat pohtivat, miten tehdä yhteistyötä, kun yksi on petturi

Bruno Munoz Tittel
Roope Salmisen johdattaa Meksikossa kilpailijoita, joiden joukossa on yksi kaksoisagentti.

Roope Salmisen johdattaa Meksikossa kilpailijoita, joiden joukossa on yksi kaksoisagentti.

Tiina Vuorimäki

Myyrä

 Yhdentoista hengen joukon pitää tehdä yhteistyötä, vaikka kehenkään ei voi luottaa. Joukossa on yksi myyrä eli joukkoon soluttautunut vakooja.

Tällainen tilannehan on muun muassa ilmiantoyhteiskunnissa, kuten entisessä Neuvostoliitossa.

Meksikossa käytävässä Myyrä-kilpailusarjassa vakooja yrittää estää tehtävien onnistumisen ja rahapotin kasvamisen.

– Mun epäilykset on muuttunut joka tunti, sanoo yksi kilpailijoista.

Pitkitys, kertaus ja tekojännitys ovat kaikkien tämäntapaisten kilpailuohjelmien vakiokauraa, eikä Myyrä tee poikkeusta.

Roope Salminen juontaa ohjelmaa. Reilun tunnin mittaisessa jaksossa suurin osa on keskustelua ja pohdintaa. Kilpailijat puhuvat yksin, kaksin ja porukassa.

Kaikki osallistujat sanovat kestävänsä hyvin painetta ja osaavansa lukea ihmisiä. Ikähaitari on 22 vuodesta 65 vuoteen. Myös ammattijakauma on suuri lentoemännästä eläkeläiseen.

MTV3 tiistai 1.1. klo 19.30


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös