Arktiset maahanmuuttajat -yhdistys AMA aloittaa nuorten kerhotoiminnan dabke-tanssiryhmällä. Kurssi on ensimmäinen Lapissa ja tarkoitettu 14–20-vuotiaille tytöille ja nuorille naisille.

Ensimmäinen kokoontuminen on keskiviikkona 5. elokuuta kello 15–17 Rovaniemen kaupungin asukastuvalla.

Osallistujalta ei vaadita aiempaa tanssikokemusta, sillä dabke-kurssi aloitetaan tanssimuodon perusteista.

Dabke on palestiinalaista kulttuuritanssia. Aluksi kurssilla opetellaan dabken perusliikkeet. Tanssin olennainen osa ovat käsien ja jalkojen sulavat liikkeet ja siihe kuuluvat voimakkaat tunteet. Se on ryhmätanssia, vaikka mukana voi olla soolo-osia. Sanana dabke tarkoittaa yhdessä tekemistä, kirjaimellisesti polkemista.

Kurssi on ilmainen ja ilmoittautuminen tehdään ryhmän vetäjälle Ayah Abuhamdalle sähköpostilla aayah.musa@yahoo.com tai tekstiviestillä numeroon 040 361 2626.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös